Mediation

Soms zijn er conflicten waar u moeilijk zelf uitkomt. Hoe langer die conflicten duren, hoe moeilijker het is om er in onderling overleg uit te komen. Wat dan vaak volgt is de gang naar de rechter. Het gevolg daarvan? Lange, slepende procedures. Die kosten naast veel energie ook (vaak onnodig) veel geld.

Zit u midden in een zakelijk conflict? Of dreigt er een conflict te ontstaan? Informeer dan eens naar de mogelijkheden op het gebied van mediation.

Wat houdt mediation in?
Mediation houdt de dialoog levend. Het doel van mediation is om conflicten op te lossen, zonder gang naar de rechter. Bij mediation praten we met beide partijen. Vanuit het standpunt van beide partijen, bekijken we de situatie. We schatten in of mediation kansrijk is om tot een oplossing te komen.

Als blijkt dat het zinvol is om mediation in te zetten, dan kunt u op ons rekenen. Dat begint al bij het adviseren over wat de (on)mogelijkheden van conflictbemiddeling zijn. Maar ook als het aankomt op begeleiding in het bemiddelingstraject, het voeren van onderhandelingen of het zorgen voor goede vastlegging van de afspraken staan we voor u klaar.

Voordelen van Mediation
Een conflict is natuurlijk nooit prettig. Maar soms is het niet te voorkomen. In dat geval biedt de inzet van mediation een aantal belangrijke voordelen:

- Vanuit onze achtergrond helpen we niet alleen bij deze vorm van conflictoplossing, maar zijn we ook inhoudelijk sterk
- Mediation heeft zowel oog voor het zakelijke als menselijk aspect
- Mediation is vele malen voordeliger dan de gang naar de rechter
- Mediation zorgt doorgaans sneller voor een oplossing

Wanneer mediation inzetten?
Mediation is voor uiteenlopende zaken in te zetten. Bijvoorbeeld wanneer er een bestuurlijke impasse ontstaat binnen uw organisatie. Maar ook bij uittreding van een partner of vennoot uit het bedrijf ligt een conflict al snel op de loer. Juist daarom is het van belang op tijd de stap naar mediation te zetten.

Vanuit onze accountancy en adviespraktijk hebben we veel ervaring met dit soort situaties. Graag kijken we met een open en objectieve blik naar uw uitdaging. Het doel ervan is helder: een oplossing vinden waar beide partijen mee kunnen leven, zonder tussenkomst van de rechter.

Hoe kunnen we u helpen?
We staan voor u klaar. Wilt u, geheel vrijblijvend, weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op via het formulier.

Uiteraard gaan we zeer discreet om met uw vraagstuk.

Diensten

Wat kunnen we voor u doen?

We zijn u graag van dienst. Om u goed te leren kennen, gaan we graag met u in gesprek. Geheel vrijblijvend uiteraard. Op basis van uw vraagstuk, kunnen we bekijken hoe we u kunnen helpen!Over ons

Als accountants- en adviesorganisatie biedt Blackstone Eagle Baker Consultants een breed dienstenpakket aan. Wij zijn actief in accountancy, belastingadvies, consultancy en financieel advies.

Blackstone Eagle Baker Consultants

Belgium
UK
Germany
France
Spain
Sweden
Norway
Italy
Switzerland
Austria
Luxembourg
Canada
US
Brasil
Japan
China
Malaysia
India
United Arab Emirates
Yersey
Isle of Man


Email: Info@blackstoneeaglebaker.com