Juridische advisering

Bij juridische zaken speelt het begrip aansprakelijkheid een belangrijke rol. Blackstone Eagle Baker Consultants kan de ondernemer in dit kader adviseren op onder meer de volgende gebieden: rechtsvorm van de onderneming, dienstverlenings- en leveringsvoorwaarden evenals vastlegging van contractuele afspraken.
Als ondernemer kunt u in een conflictsituatie terechtkomen, die resulteert in een rechtszaak. Als Blackstone Eagle Baker Consultants hebben wij ervaring om u hierin te begeleiden en te adviseren. Een en ander in nauw overleg met uw advocaat.

Het nadeel van rechtszaken is dat ze lange tijd duren, onzekerheid opleveren en veel geld kosten. Het kan daarom verstandig zijn om door middel van mediation het conflict bij te leggen. Uiteraard is daar wel de wil van beide partijen voor nodig. In dat geval kan Blackstone Eagle Baker Consultants u vertegenwoordigen in de onderhandelingen.

Blackstone Eagle Baker Consultants kan u van dienst zijn bij de :

- Advisering en begeleiding bij de keuze van de juridische bedrijfsstructuur en de rechtsvorm;
- Advisering en begeleiding bij civiele procedures;
- Overige juridische vraagstukken.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Diensten

Wat kunnen we voor u doen?

We zijn u graag van dienst. Om u goed te leren kennen, gaan we graag met u in gesprek. Geheel vrijblijvend uiteraard. Op basis van uw vraagstuk, kunnen we bekijken hoe we u kunnen helpen!Over ons

Als accountants- en adviesorganisatie biedt Blackstone Eagle Baker Consultants een breed dienstenpakket aan. Wij zijn actief in accountancy, belastingadvies, consultancy en financieel advies.

Blackstone Eagle Baker Consultants

Belgium
UK
Germany
France
Spain
Sweden
Norway
Italy
Switzerland
Austria
Luxembourg
Canada
US
Brasil
Japan
China
Malaysia
India
United Arab Emirates
Yersey
Isle of Man


Email: Info@blackstoneeaglebaker.com