Belastingadviseurs

Hoe zorgt u als ondernemer voor een optimaal resultaat en rendement uit uw bedrijf?

Het fiscale landschap is complex. Bovendien zijn fiscale wetten en regels continu aan verandering onderhevig. Dat maakt het toepassen van de juiste fiscale regels en mogelijkheden er niet eenvoudiger op. Blackstone Eagle Baker Consultants is u hierbij graag van dienst.

Fiscaal advies waar u op kunt bouwen
Onze belastingadviseurs volgen de ontwikkelingen op de voet. We zijn daardoor in staat om voor u en uw onderneming te zorgen voor een zo laag mogelijke belastingdruk.

Ondernemen is vooruitzien
Vooruitkijken. U verwacht het misschien niet direct van een accountantskantoor. Toch is vooruitkijken het begin van een goed fiscaal advies. Net als de wet- en regelgeving, is ook uw onderneming volop in beweging. Door te kijken naar hoe uw onderneming zich ontwikkelt en wat uw toekomstplannen zijn, kunnen we u voorzien van een passend fiscaal advies.

Terugkijken
Naast vooruitkijken is ook terugblikken belangrijk. Bij het opmaken van de jaarcijfers bekijken we welke belastingvoordelen er voor u ingezet kunnen worden. En ook bij belastingcontrole kunt u op ons rekenen. Het goed begeleiden van dit proces neemt u niet alleen veel werk uit handen, het helpt ook om onnodig hoge naheffingen te voorkomen.

En mocht er een naheffing komen, dan kunnen we de bezwaar- en beroepsprocedures voor u verzorgen. We hebben hier niet alleen veel ervaring mee, maar hebben ook een uitstekend track-record op dit gebied. In een persoonlijk gesprek, lichten we u dit graag toe!

De voordelen voor u!
- Onze kennis is uw voorsprong
- Oog voor onderneming en ondernemer
- Ontzorging van plan tot procedure
- Lagere belastingdruk
- Ons advies betaalt zich aan u uit!

Kennismaken met een fiscaal adviseur?
We gaan graag, vrijblijvend, met u in gesprek om te zien wat we voor u kunnen betekenen. Maak snel een afspraak met een van onze adviseurs. Gebruik het contactformulier.

Diensten

Wat kunnen we voor u doen?

We zijn u graag van dienst. Om u goed te leren kennen, gaan we graag met u in gesprek. Geheel vrijblijvend uiteraard. Op basis van uw vraagstuk, kunnen we bekijken hoe we u kunnen helpen!Over ons

Als accountants- en adviesorganisatie biedt Blackstone Eagle Baker Consultants een breed dienstenpakket aan. Wij zijn actief in accountancy, belastingadvies, consultancy en financieel advies.

Blackstone Eagle Baker Consultants

Belgium
UK
Germany
France
Spain
Sweden
Norway
Italy
Switzerland
Austria
Luxembourg
Canada
US
Brasil
Japan
China
Malaysia
India
United Arab Emirates
Yersey
Isle of Man


Email: Info@blackstoneeaglebaker.com